Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Collectief Glasvezel Borchwerf II

meer mogelijkheden & voordeliger

Razendsnel internet!

 • Voor ieder bedrijf een passende oplossing
 • Snel & Stabiel
 • Voordelig
 • Flexibel
 • Duurzaam
 
Inschrijven bij FiberNow kan via de onderstaande knop.

Na inschrijving ontvangt u een overeenkomst met alle details voor ondertekening van de opdracht.

Uw adviseur en aanspreekpunt bij u om de hoek! 

Tel-it is gevestigd op Argon 1 en helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Tel-it is premium reseller van FiberNow. 

Inschrijven via Tel-it kan via de hieronder staande link bij Tel-it of via de postcodecheck bij FiberNow. Na oplevering is Tel-it uw aanspreekpunt voor vragen en ondersteuning. 

 www.glasvezelborchwerf.nl

Uw mogelijkheden op bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel
veld D (Argon, Neon & Helium)

Niets hoeft, alles kan. U kiest zelf uw pakket en past dit aan wanneer u dit wenst. Lekker flexibel en zonder al te veel gedoe. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Bent u gevestigd in een blok met meerdere units? Dan is Business Units Entry mogelijk de juiste keuze voor u.
 • Heeft u af en toe internet nodig en bent u niet altijd in uw bedrijfsruimte? Dan is Entry+ mogelijk de juiste keuze voor u.
 • Is internet belangrijk voor uw bedrijf en werken meerdere mensen met internet? Dan is Entry mogelijk de juiste keuze voor u.
 • Indien internet noodzakelijk is voor uw bedrijfsprocessen en wordt internet continu gebruikt? Dan is Standaard de juiste keuze voor u. U kunt meerdere internetverbindingen naast elkaar gebruiken om bedrijfsprocessen of afdelingen geheel van elkaar te scheiden. Denk ook aan een aparte VoIP internetaansluiting. 

Bent u gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw?

Een maatwerkoplossing is dan van toepassing, met voor iedere ondernemer een passende internetverbinding. Geheel afgestemd op uw situatie. Laat hieronder uw gegevens achter, wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvend advies.

Glasvezel Overstapregeling

 • Gratis glasvezelaansluiting in uw meterkast;
 • Gratis activatie internet;
 • 1e maand geen abonnementskosten.

We sluiten uw pand aan en voor afloop van uw huidige overeenkomst wordt de nieuwe internetverbinding geactiveerd. Graag ontvangen we een kopie van uw huidige overeenkomst.

 

Status collectief glasvezelnetwerk Borchwerf II

LH Glasvezeltechniek is volop bezig met de aanleg van het glasvezelnetwerk op Borchwerf II. Geleidelijk aan worden de werkzaamheden uitgebreid naar alle overige adressen op Argon, Neon en Helium. Nieuwbouwprojecten worden voorbereid. Na inschrijving maakt FiberNow

op korte termijn een afspraak met u voor een Site Survey (schouwing).

Schouwen van de woningen. Voordat we de pandaansluitingen kunnen aanleggen, moeten de aangemelde adressen eerst worden geschouwd (Site Survey). Dit houdt in dat de aannemer bij u langskomt om te inventariseren waar uw aansluiting moet komen. Zo weet u net als de aannemer precies waar u aan toe bent, zodat de aansluiting verderop in de planning voorspoedig kan verlopen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laten zij een niet-thuis kaart in uw brievenbus achter zodat u een afspraak kunt inplannen.

Graafwerkzaamheden. Voor het netwerk graven wij geulen langs de weg, waar speciale buizen in gelegd worden om de glasvezelkabels in te blazen. Als wij uw pand passeren, wordt voor u een buisje gereserveerd. De verbinding van de weg tot de gevel van uw pand en later tot in uw meterkast volgen later.

Aanleg in uw pand. Een aantal dagen voordat uw woning wordt aangesloten stuurt de aannemer u een brief of neemt telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Zij kunnen zonder afspraak de pandaansluiting niet maken.

Voor vragen of een afspraak is LH Glasvezeltechniek te bereiken via:

024-6756966 of info@lhglasvezeltechniek.nl

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

18-07 Lopik
00:00 tot 06:00
Onderhoudswerkzaamheden

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden

Doe de postcode check

Vul hieronder uw postcode in en bekijk direct of onze diensten bij u leverbaar zijn.

Meer informatie?

Maak hieronder een keuze en
we nemen zo snel mogelijk contact met je op.