Camerabeveiliging

Fibernow-Camera Cameramanager

Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar!

Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles-in-1 oplossing voor camerabeveiliging brengen wij camerabeveiliging naar de cloud.

Geen zorgen, waar u ook bent

Met Cameramanager ziet u altijd wat er in zijn bedrijf gebeurt, ongeacht welke locatie.

Bekijk beelden real-time of bekijk eenvoudig opnames in de Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie is het systeem in te stellen naar iedere gewenste situatie. De gebruiker ontvangt een pushnotificatie en/of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte is gedetecteerd.

Deze dienstbeschrijving geeft informatie over de dienst  Cameramanager. Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid om hun zaak en eigendommen altijd en overal in de gaten te houden met een alles-in-1 pakket voor camerabeveiliging in de cloud. Gebruikers kunnen 7 dagen per week, 24 uur per dag hun camerabeelden benaderen, zonder een fysiek opnameapparaat nodig te hebben. Via de Cameramanager applicatie op PC, Mac, smartphone en tablet heeft de ondernemer overal ter wereld, 24/7, toegang tot zijn camera opnamen en live beelden.

Productfeatures

  • Veilige opslag van camerabeelden in de cloud;
  • Direct toegang tot de live beelden en opnamen van de camera’s via computer, smartphone en tablet;
  • De gebruiker ontvangt relevante push notificaties en emailberichten zodra beweging, geluid of warmte wordt gedetecteerd (camera moet dit ondersteunen);
  • CLVR: video analyse in de cloud. Met CLVR behoren irrelevante notificaties tot het verleden;
  • Schaalbaar van 1 tot 500 camera’s binnen 1 abonnement;
  • Gratis applicaties voor PC, MAC , iOS en Android apparaten
  • U kunt beelden terugkijken, exporteren en downloaden naar .mov, .avi of .mp4-formaat met één druk op de knop via de Panasonic Cameramanager applicaties

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

085-4867686 of via sales@fibernow.nl