Glasvezel Bedrijventerrein Capelle-West in Capelle aan den IJssel

Glasvezel Bedrijventerrein Capelle-West in Capelle aan den IJssel

Wat hebben we gedaan?

November 2019. Bedrijventerrein Capelle-West is voorzien van een FiberNow glasvezelnetwerk. Alle bedrijven zijn volgens afspraak aangesloten met gunstige voorwaarden en beschikken over een toekomstgerichte zakelijke aansluiting met supersnel internet en ongekende mogelijkheden.

Het netwerk is voorbereid op toekomstige uitbreidingen met nieuwe bedrijven en snelheden tot 10Gb. Op strategische plaatsen op het terrein zijn security aansluitingen aangelegd.

Bedrijven hebben de beschikking over een standaard 1Gbps glasvezelaansluiting met opties voor meerdere aparte verbindingen. Door het scheiden van data- & communicatie processen wordt een optimale situatie voor bedrijfskritische toepassingen geboden. Voor ieder bedrijf hebben wij een abonnement geheel afgestemd op wensen en behoeften.

Bent u gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw? Informeer naar onze interessante bedrijfsverzamelgebouw constructie. Ook voor kleine organisaties die weinig bandbreedte nodig hebben zijn interessante oplossingen beschikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein?

Doe de postcode check

Vul hieronder uw postcode in en bekijk direct of onze diensten bij u leverbaar zijn.