Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Glasvezel Bedrijventerrein De Bulk in Ravenstein

Glasvezel Bedrijventerrein De Bulk in Ravenstein

Wat hebben we gedaan?

Juli 2019. Bedrijventerrein De Bulk is voorzien van een FiberNow glasvezelnetwerk. Alle bedrijven zijn volgens afspraak aangesloten met gunstige voorwaarden en beschikken over een toekomstgerichte zakelijke aansluiting met supersnel internet en ongekende mogelijkheden.

Het netwerk is voorbereid op toekomstige uitbreidingen met nieuwe bedrijven en snelheden tot 10Gb. Op strategische plaatsen op het terrein zijn security aansluitingen aangelegd.

Bedrijven hebben de beschikking over een standaard 1Gbps glasvezelaansluiting met opties voor meerdere aparte verbindingen. Door het scheiden van data- & communicatie processen wordt een optimale situatie voor bedrijfskritische toepassingen geboden. Voor ieder bedrijf hebben wij een abonnement geheel afgestemd op wensen en behoeften.

Bent u gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw? Informeer naar onze interessante bedrijfsverzamelgebouw constructie. Ook voor kleine organisaties die weinig bandbreedte nodig hebben zijn interessante oplossingen beschikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein?

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

Geen onderhoud gepland.

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden

Doe de postcode check

Vul hieronder uw postcode in en bekijk direct of onze diensten bij u leverbaar zijn.