Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Martech

Martech

Al sinds 1990 is Martech Computer Systems een service bedrijf gefocust op het leveren van diensten op het gebied van onderhoud en beheer aan netwerken, werkplekken en geavanceerde ICT-infrastructuren.

In de jaren tussen toen en nu zijn veel ontwikkelingen de revue gepasseerd. Microsoft’s besturingingssysteem Windows was nog in opkomst, internet stond nog in de kinderschoenen, milleniumprobleem was nog geen Nederlands woord en de invoer van de Euro was nog een droom. Inmiddels zijn al deze onderwerpen geschiedenis.
Echter, alle ontwikkelingen hebben ook Martech gemaakt wat het is. Ook de internet-bubble van 2001 werd door Martech overleefd, evenals de neergang van de economie de laatste jaren. Sterker nog, we groeien gestaag door. Zonder ons karakter te verliezen.

Ook in de (nabije) toekomst zullen veel nieuwe ontwikkelingen en trends onze werkwijze drastisch veranderen. Zaken als IPv6 (we zijn er al druk mee bezig),  virtualisatie, social media, cloud computing, locatieonafhankelijk werken en nog snellere verbindingen. Allemaal staan ze voor de deur. Ook deze ontwikkelingen zullen door Martech ten volle aangegrepen worden om u nog beter van dienst te zijn.

Martech is dus een vernieuwende ICT partner met een bewezen staat van dienst. Een professionele, klantgerichte en uiterst flexibele organisatie die uitblinkt in creatieve en innovatieve oplossingen. Vooral gericht op de toekomst.

Meer informatie over Martech: www.martech.nl

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

Geen onderhoud gepland.

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden