Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Collectief Glasvezel Lelystraat 60 Sliedrecht

meer mogelijkheden & voordeliger

Razendsnel internet!

  • Voor ieder bedrijf een passende oplossing
  • Snel & Stabiel
  • Voordelig
  • Flexibel
  • Duurzaam

Na inschrijving ontvangt u een overeenkomst met alle details voor ondertekening van de opdracht.

Uw mogelijkheden bij de Business Units op Lelystraat 60 in Sliedrecht

Niets hoeft, alles kan. U kiest zelf uw pakket en past dit aan wanneer u dit wenst. Lekker flexibel en zonder al te veel gedoe. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De eenmalige glasvezel aanleg- en aansluitkosten bedragen € 250,-.  De glasvezelaansluiting wordt in uw meterkast afgewerkt, getest en voorbereid voor activering.

De eenmalige activeringskosten voor internet bedragen € 99,-. Dit is incl. een glasvezelswitch met 5 poorten.

*Optioneel. U kunt uiteraard ook gebruik maken van eigen apparatuur. Het voordeel bij FiberNow apparatuur is dat wij op afstand direct mee kunnen kijken en ondersteuning kunnen bieden. Alles is optimaal op elkaar afgestemd.

Standaard wordt bij activering een glasvezelswitch met 5 poorten geleverd. Op iedere poort kan een aparte internetverbinding afgeleverd worden. Zo kunt u meerdere verbindingen naast elkaar actief hebben en processen geheel van elkaar scheiden. Bijvoorbeeld voor het geheel afscheiden van VoIP/telefonie verkeer, of het geheel afscheiden van een belangrijke cloud-applicatie buiten het reguliere internetverkeer om of bijvoorbeeld als u met 2 ondernemers 1 pand betrekt en toch een geheel eigen veilige internet omgeving wenst.

Als u meer informatie wenst over meerdere verbindingen, horen wij het graag.

Overeenkomst met alle details

Uiteraard kunt u al direct een overeenkomst invullen en ondertekenen. Hieronder treft u de linkjes aan met het door u gewenste abonnement.

Status collectief glasvezelnetwerk Lelystraat

LH Glasvezeltechniek is de partner van FiberNow voor het aanleggen van collectieve glasvezelnetwerken. De voorbereiding voor de aanleg van het collectieve glasvezelnetwerk bij de business units op Lelystraat 60 is gestart. Na uw inschrijving maakt LH een afspraak met u voor een Site Survey (schouwing).  

Schouwen van de panden. Voordat we de pandaansluitingen kunnen aanleggen, moeten de aangemelde adressen eerst worden geschouwd (Site Survey). Dit houdt in dat een medewerker van LH bij u langskomt om te inventariseren waar uw aansluiting moet komen. Zo weet u net als LH precies waar u aan toe bent, zodat de aansluiting verderop in de planning voorspoedig kan verlopen. Mocht u onverhoopt niet aanwezig zijn, dan laten zij een niet-thuis kaart in uw brievenbus achter zodat u een afspraak kunt inplannen.

Graafwerkzaamheden. Voor het glasvezelnetwerk wordt een geul voor uw gevel langs gegraven, voordat het straatwerk gerealiseerd wordt. De glasvezelbuisjes worden via de aanwezige geveldoorvoerbuizen de meterkast binnen gevoerd. U hoeft daar niet bij aanwezig te zijn.

Montage in uw pand. LH maakt een afspraak met u voor het monteren van de glasvezelkabel. Het is belangrijk dat u dan toegang tot het pand geeft, zodat de aansluiting afgewerkt, getest en technisch opgeleverd kan worden. Daarna is het mogelijk om internet te activeren en leveren. 

Voor vragen of een afspraak is LH Glasvezeltechniek te bereiken via:

024-6756966 of via  info@lhglasvezeltechniek.nl

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

Geen onderhoud gepland.

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden

Doe de postcode check

Vul hieronder uw postcode in en bekijk direct of onze diensten bij u leverbaar zijn.