MiFi / Hoppr

Fibernow-HopprWat is Hoppr?

Uniek mobiel internet service concept – MiFi

Hoppr is een innovatieve dienst die snel en veilig internet levert via een handzame, draagbare router. Hoppr zorgt voor toegang tot internet – waar u ook bent. Omdat Hoppr via het M2M 4G+ netwerk van KPN werkt, is hij niet alleen uiterst  betrouwbaar maar ook snel. Bovendien is alle communicatie via Hoppr veilig.

Mobiel internet voor elke locatie aantrekkelijk geprijst

De Hoppr is een geavanceerde mobiele router. De accu van een Hoppr gaat een hele dag mee. Ook is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd via Hoppr van internet gebruik te maken. Door z’n beperkte gewicht kan de Hoppr overal mee naar toe worden genomen. Hoppr werkt in de trein, maar ook in de auto, op de camping, in de stad of op afgelegen plaatsen in de natuur.

Waarom Hoppr?

Nieuwe dienstverlening

Het gemak waarmee het dataverbruik van een Hoppr kan worden ingesteld in combinatie met het draagbare karakter, maakt Hoppr tot een uniek service concept. Hoppr bij uitstek de oplossing voor situaties waar internet gewenst is.

Met de Hoppr geniet u nu binnen en buitenshuis van een hoogwaardige internet verbinding.

U hoeft geen gebruik meer te maken van de vele open Wi-Fi Netwerken die niet secure zijn en vaak geen goede verbinding bieden.

Met de Hoppr hebt u altijd, met maximaal 10 gebruikers of devices tegelijk, veilig internet!

 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

085-4867686 of via sales@fibernow.nl