Oplevering Fase1 Krimpen aan den IJssel

29 februari 2016 – Vanaf dinsdag 2 februari zijn de eerste bedrijven aangesloten op het collectieve netwerk van Networks4All. Voordat de definitieve stroomvoorziening werkte is eerst nog een noodstroomvoorziening gebruikt. Op woensdag 17 februari is daarom het straten-dekkend glasvezelnetwerk officieel opgeleverd. Inmiddels zijn alle bedrijven die zich aangemeld hebben aangesloten en geactiveerd.

Marco Adriaansen en Willemien Welten van Martech Computer Systems/Fibernow sluiten met  Erwin de Neef van Networks4All de veelbesproken en moeilijke Fase 1 van aanleg af. Alle lokale ondernemers op De Stormpolder kunnen vanaf heden beschikken over een betaalbaar en open glasvezelverbinding met supersnelle verbindingen.

Marco Adriaansen en Willemien Welten van Martech Computer Systems/Fibernow sluiten met Erwin de Neef van Networks4All de veelbesproken en moeilijke Fase 1 van aanleg af. Alle lokale ondernemers op De Stormpolder kunnen vanaf heden beschikken over een betaalbaar en open glasvezelverbinding met supersnelle verbindingen.

Alle bedrijven beschikken standaard over 100Mbps access en kunnen deze zelf indelen met de gewenste diensten. Meer bandbreedte is mogelijk, tot 1000Mbps (1Gbps). Aparte verbindingen naast elkaar, bijvoorbeeld 10 tot 100Mbps Fibernow Internet, VoIP telefonie-, IP camerabeveiliging- IPTV- verbindingen of kantoorkoppelingen. Datacommunicatie op hoge snelheid. De eerste reacties zijn lovend!

Arjan de Pee van Autobedrijf De Pee: Het is niet spannend om grote stappen te maken op het gebied van ICT, als je het maar doet met vakmensen die precies weten wat goed voor je is. Wat dan nog nodig is, is wederzijds vertrouwen. Wij kenden de mensen van Martech/Fibernow al vanwege de mobiliteitsoplossingen die wij hen reeds jaren bieden. Samen zijn we tot prachtige oplossingen gekomen voor zowel de beveiliging, telefonie als internetdiensten. Het jarenlang zeuren om ‘glas’ heeft zin gehad!”

“AutoForm Engineering bedient veel klanten door heel Europa, Midden-Oosten en Rusland. Veel van onze communicatie verloopt via het internet, derhalve is stabiliteit, snelheid en bedrijfszekerheid cruciaal. Tot eind 2015 was een ADSL verbinding via ISDN de enige (stabiele) internetmogelijkheid voor ons bedrijf, maar dit was voor deze tijd een dure en trage oplossing. Vandaar dat we ook zeer verheugd waren met het initiatief van Martech om een glasvezelverbinding aan te leggen. De kabels zijn in rap tempo aangelegd en bij de hele migratie van de nieuwe verbinding heeft Martech ons prima ondersteund. De switch vond plaats binnen een uur en sindsdien heeft ons bedrijf stabiel en snel internet, dat ook nog eens aantrekkelijk geprijsd is.”

Geplaatst in Krimpen aan den IJssel.