Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Over ons

Over ons

FiberNow is een onafhankelijke glasvezel netbeheerder, operator en service provider. Onze kennis uit de dienstverlening in de informatie- & telecommunicatiesector én de rijke ervaring met uitrol van telecommunicatie- en IT-netwerken gebruiken we nu om nieuwe collectieve glasvezelnetwerken aan te leggen en slimme diensten aan te bieden.

Onder de naam FiberNow realiseren we met partners een breed uitgestrekt glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in Nederland en bij mensen thuis.

Persoonlijk en professioneel

Een professionele en pragmatische aanpak, een innovatieve geest en een dynamisch team met onderling korte communicatielijnen zijn kenmerkend voor FiberNow.

Deze cultuur maakt FiberNow tot een toegankelijke organisatie waarin de persoonlijke benadering van onze klanten centraal staat.

Nieuwe ontwikkelingen

Ook in de (nabije) toekomst zullen veel nieuwe ontwikkelingen en trends onze werkwijze drastisch veranderen. Ontwikkelingen die door FiberNow nauwlettend gevolgd en toegepast gaan worden om u optimaal van dienst te zijn.

Het ontstaan van FiberNow

FiberNow is ontstaan vanuit IT bedrijf Martech Computer Systems. Martech is sinds 1990 actief en heeft zich onder andere gespecialiseerd in breedbandverbindingen. Door samenwerking met specialisten met meer dan 25 jaar ervaring in de telecom sector en glasvezelprojecten is FiberNow uitgegroeid tot een onafhankelijke partij voor collectieve glasvezelprojecten met verantwoordelijkheid voor de gehele realisatieketen. Van initiatief tot en met exploitatie. Door efficiënt en slim te werken worden diensten beter en voordeliger aangeboden. Minder tussenschakels, minder foutkansen, minder kostbaar, persoonlijker en vooral veel beter.

Support - bereikbaarheid bij storingen

Onze support afdeling is dagelijks op werkdagen telefonisch te bereiken op 085-4867688 tussen 9:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden kunt u een boodschap inspreken of een mail sturen naar support@fibernow.nl.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maakt u gebruik van een uitgebreide zakelijke SLA (Premium of 24/7), dan kunt u ons volgens afspraak bereiken via het daarvoor verstrekte storing telefoonnummer.

Mobiele telefoonnummers van sales- of projectmedewerkers worden buiten werktijd alleen opgenomen indien daar specifieke afspraken over gemaakt zijn.

Onze verbindingen worden 24×7 gemonitord. Bij storingen wordt direct actie ondernomen. Op onze website wordt de storing vermeld en bijgewerkt zodra daar een mogelijkheid voor is en zodra informatie beschikbaar is. Er zijn verschillende partijen betrokken bij het leveren van diensten, we zijn daarbij afhankelijk van de informatie van deze partijen.

Onze samenwerkings-partners

Samen met onze samenwerkingspartners maken wij u klaar voor de toekomst. 

Onze netwerkpartners

Samen met onze netwerkpartners kunnen wij razendsnel internet, interactieve TV en telefonie aanbieden.

Organisatie informatie

FiberNow Net B.V. is netwerkeigenaar van FiberNow en Orangenet glasvezelnetwerken. Alle netwerken worden geregistreerd (WIBON).

FiberNow B.V. is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle netwerken en levert internet, TViP, VoIP en andere slimme IP-diensten. FiberNow Support levert ondersteuning en beheer daar waar nodig en wenselijk is.

Martech Computer Systems B.V. biedt IT management & beheer indien dit wenselijk is. Voor meer informatie klik hier

FiberNow B.V.

ACM registratie: 944256
KvK: 70106673
BTWnr: NL858144566B01
Bankrek: NL08RABO0325082413

FiberNow NET B.V.
OrangeNet

ACM registratie: 944257
KvK: 70102627
BTWnr: NL858142284B01
Bankrek: NL96RABO0324888090

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

Geen onderhoud gepland.

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden