TViP

Het meest complete en voordelige tv-pakket.
FiberNow maakt gebruik van Canal Digitaal.
Internet-tv via glasvezel, de beste combinatie!

Interactief, voordelig en compleet. Gratis Fox Sports Eredivisie,
opnemen, pauzeren en TV gemist, in alle EU landen live TV kijken
op tablet, laptop, smartphone of smart-TV.
Via een volledige TV Gids zijn alle zenders terug te
vinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

Opnemen en pauzeren tot 100 uur
Kijken wanneer het uitkomt. De opnamen blijven 365 dagen bewaard, zodat je niets hoeft te missen. Via het interactieve TV menu kun je de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.
Het is mogelijk om meerdere programma’s tegelijk op te nemen. Bovendien
kun je vooruit- en terugspoelen in je gemaakte opnames.

TV gemist en begin gemist
Ben je te laat voor je favoriete uitzending? Geen probleem! Met TV Gemist
kun je namelijk tot 7 dagen na de uitzending de populairste programma’s van NPO 1, 2, 3, SBS6, NET5, Veronica en Discovery op televisie terug kijken.
Val je halverwege in een interessante uitzending, dan kun je het met Begin Gemist gewoon vanaf het begin bekijken. Begin Gemist is onderdeel van TV Gemist.

Niet alleen thuis maar ook onderweg!
Lekker flexibel. Buiten in de tuin, in de hangmat op de camping, in de caravan, boot, Camper, hotel of waar dan ook in Europa. Met de handige interactieve TV App zit je niet vast aan één locatie met TV’s. De TV App is te gebruiken op apparaten die daarvoorgeschikt zijn, zoals, smart-TV’s (niet alle modellen), tablets, smartphones en laptops.

TV-pakketten
• TViP Basis met 82 TV zenders
• TViP Family met 99 TV zenders
• TViP Entertainment met 110 TV zenders
Inclusief Fox Sports 1,3 en 5 (Eredivisie) en 45 radio zenders

Klik hier voor Zenderlijst

Nog meer TV zenders
De standaard TV-pakketten zijn al behoorlijk compleet. Met Premium zenderpakketten wordt het nog completer en geheel naar wens.

Fox Sports 2,4 en 6
FOX Sports Eredivisie zit al standaard in het basis tv-pakket. Wil je ook de internationale competities volgen? FOX Sports International biedt u live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, de Europa League en bekervoetbal uit de Copa Libertadores en de Copa Sudamericana. Kijk verder naar toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities met de MLB, NFL, NHL en UFC. Met FOX Sports International krijg je maar liefst twee internationale sportzenders.

Film1 (4 zenders)
Fan van films? Voor de echte filmfanaat is Film1 HD perfect. Je kijkt dan op je eigen televisie naar vijf reclamevrije zenders. Van populaire bioscoopkrakers tot artistieke pareltjes: de keuze is echt enorm.
Je kunt genieten van 4 unieke en reclamevrije filmkanalen (Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Drama & Film1 Family), inclusief een groeiende catalogus met on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

Ziggo Sport Totaal (6 zenders)
Kijk je naast voetbal ook graag naar onder andere golf, Formule 1 of basketbal op tv? Kies dan voor het complete pakket van Ziggo Sports met maar liefst 6 zenders. Ziggo Sport Totaal heeft met de 6 zenders
Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Extra een totaal aanbod voor iedereen die van sport houdt.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via

085-4867686 of via sales@fibernow.nl