Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Vraagbundeling collectief glasvezel op bedrijventerrein Castricummer Werf.

Wat gaan we doen?

Beste pandeigenaar, huurder, ondernemer,

Wij zijn bezig met een collectief glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein waar u gevestigd bent. We willen hier een gezamenlijk succes van maken. Door het collectief aan te pakken zijn de eenmalige aanlegkosten beduidend lager en zijn de maandabonnementen heel erg interessant.

Met glasvezel heeft u een toekomstgerichte aansluiting in huis. Een verbinding met een Gigabit aan capaciteit/bandbreedte waarop u zelf bepaalt welke diensten u zinvol vindt. U kiest zelf en past aan wanneer u dat nodig acht. Uiteraard helpen we u bij het bepalen van uw keuze. We maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden door te nemen. Uiteraard alles op gepaste afstand.

Voor ieder bedrijf is een geschikte en betaalbare internetverbinding beschikbaar op de glasvezelaansluiting. Collectief glasvezel is voor iedereen aantrekkelijk!

U profiteert tijdelijk van lage aanlegkosten. De maandelijkse tarieven liggen fors onder de reguliere glasvezel tarieven dankzij de collectieve aanpak. FiberNow hanteert een staffel waarbij geldt: hoe meer bedrijven/adressen mee doen, hoe voordeliger het is. Een FiberNow glasvezelaansluiting vervangt alle bestaande verbindingen (huidige glasvezelaansluiting, xDSL en coax/kabel).

Planning

Doe mee en profiteer van het voordeel van een collectief glasvezelnetwerk!

Klik hier voor een totaaloverzicht van mogelijkheden en tarieven. Via het onderstaande invulformulier kunt u aangeven of u gaat meedoen of dat een afspraak bij u op locatie wenselijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein?

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

18-07 Lopik
00:00 tot 06:00
Onderhoudswerkzaamheden

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden

Geïnteresseerd in collectief zakelijk glasvezel op uw bedrijventerrein?

Laat hier uw gegevens achter
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.