Wij helpen u!

Is er iets fijner dan wanneer iemand uw kosten analyseert en u daarin een advies geeft? Fibernow is gespecialiseerd in kostenbeheer op het gebied van verbindingen en communicatie. Na een analyse van uw huidige contracten en facturen geeft Fibernow u een passend advies en dat geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos! Fibernow helpt u verder en informeert u over de laatste ontwikkelingen.

Profiteer nu, doe uzelf niet te kort

Denkt u “dit laat ik aan mij voorbij gaan, dat zien we dan wel weer” doet u uzelf te kort en profiteert u niet van dit collectieve netwerk met lage tarieven. U heeft nu de kans om echt klaar te zijn voor de toekomst met een glasvezelverbinding die met de capaciteitsvraag van uw organisatie meegroeit!

Wij staan voor u klaar

  • voor kosteloos advies en begeleiding naar een optimale verbinding: een open glasvezelverbinding.
  • voor collectiviteit en samenwerking. Met gemeenten, BIZ, bedrijvenverenigingen, parkmanagement, ondernemers groepen, lokale partners / ICT bedrijven.

Glasvezel is veel meer dan een internetverbinding.

Ontdek het zelf! Ervaar de voordelen van een glasvezelverbinding!

Meer weten over… ?

Wilt u meer weten? Of wilt u een afspraak met één van onze professionals? Onze professionals nemen samen met u alle mogelijkheden door. U kunt vragen stellen en krijgt direct feedback.

 

Bel ons:                085-4867686

Of mail ons:         sales@Fibernow.nl