Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Klaar voor het snelste netwerk
voor uw onderneming?

Maatwerk

Met glasvezel van FiberNow is er veel meer mogelijk dan alleen internet. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van diensten. Of beter nog bel ons en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Ons aanbod

Zakelijke Internet over glasvezel. Supersnel, stabiel en uiterst betrouwbaar. Optimale toegang tot Cloud diensten. De beste verbindingen van Nederland tegen uiterst scherpe tarieven.
Op een collectieve glasvezelverbinding bieden wij u meerdere Internet verbindingen via aparte kanalen (Vlans). Hiermee worden diensten van elkaar gescheiden en ontstaan optimale verbindingen. Denk aan een aparte Vlan voor onder andere: thuiswerkers of een andere vestigingslocatie, bedrijfskritische cloud applicatie, WiFi voor gasten, telefonie/VoIP, camerabeveiliging, pinnen of alarmsystemen.

 • 10, 50, 100, 250, 500Mbps of 1Gbps verbindingen zijn standaard leverbaar.
 • 2, 5 of 10Gbps verbindingen op aanvraag.

Wij weten hoe de wereld van zakelijk internettelefonie in elkaar steekt en willen deze kennis met u delen. Geheel naar gelang uw wensen en behoeften, leveren wij u een maatwerk oplossing.

Bellen via een eigen VoIP-telefooncentrale omgeving in de cloud (Nederlandse datacenters). Ook uw smartphones kunnen opgenomen worden in het systeem voor optimale mobiliteit en bereikbaarheid (Vast-Mobiel integratie). Wij leveren diensten van RoutIT (HIP), Dean One en KPN (EEN).

Waarom kiezen voor telefonie / hosted VoIP / Vast-Mobiel integratie van FiberNow?

 • Zakelijke modulaire zelf samen te stellen beloplossing
 • Flexibel en eenvoudig per maand af te stemmen op uw behoeftes
 • Volledige IP-telefonie, bellen via internet op uw glasvezelverbinding
 • Geen dure contracten of investeringen
 • Lage abonnementstarieven
 • Optimale mobiliteit en bereikbaarheid
 • Minder tot geen beheer
 • Met Vast-Mobiel integratie maakt u uw mobiele toestel onderdeel van de telefooncentrale. Bepaal zelf met welk nummer u uitbelt: vast of mobiel. Optimale bereikbaarheiden onbeperkt bellen in Europa.  

Interactieve TV via ons snelle glasvezelnetwerk. Met de interactieve TV-app maakt het niet uit of u via de smart-TV, tablet, laptop of smartphone TV wilt kijken. De TV-app is te gebruiken op alle moderne toestellen binnen Europa. Ook op Google Chromecast.

Let op dat u voor uw openbare ruimtes de Videma licentie’s goed regelt.

Razendsnelle WiFi indoor access points met hoog zendvermogen en complete dekking voor kantoor en woning dankzij long range antennes.

Type Long Range werkt simultaan op 2,4 Ghz (450 Mbps) en 5 Ghz (867 Mbps).
Type Pro werkt simultaan op 2,4 GHz (450 Mbps) en 5 GHz (1300 Mbps).
FiberNow levert ook diverse type outdoor acces points.

Met bewaking, security & management router houdt FiberNow uw router up-to-date. Dat is wel zo veilig tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Firmware updates worden zodra dit aan de orde is doorgevoerd. Deze AVG-maatregel biedt uw organisatie optimale bescherming. Uw router is actief in een monitorings portal. Zodra een calamiteit of een ongewenste activiteit optreedt, krijgt FiberNow een alarmering en kan er direct actie ondernomen worden. Ook voor WiFi verbindingen is een soortgelijke oplossing beschikbaar.

Blijf altijd online dankzij een LTE back-up/fallback verbinding. Voor ondernemers die zekerheid willen. Een garantie voor optimale en veilige verbindingen. Altijd een back-up/fallback verbinding naast uw bestaande glasvezel- of xDSL verbinding. Direct on-demand beschikbaar bij calamiteiten. Geen beperking meer door het wegvallen van uw internetverbinding. Apparatuur die het automatisch voor u regelt.

Een privénetwerk, waarbij op veilige wijze bedrijfsnetwerken, bedrijfslocaties en thuiswerkers verbonden worden. Ongeacht op welke infrastructuur of op welke locatie.

Optimale en veilige bedrijfsprocessen, beveiligde toegang tot al uw bedrijfsinformatie, applicaties en internet door het creëren van een besloten netwerk.

Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Bekijk beelden real-time of bekijk eenvoudig opnames in de Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie is het systeem in te stellen naar iedere gewenste situatie.

De gebruiker ontvangt een pushnotificatie en/of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte is gedetecteerd. Gebruikers kunnen 7 dagen per week, 24 uur per dag hun camerabeelden benaderen, zonder een fysiek opnameapparaat nodig te hebben.

Waarom camera beveiliging via FiberNow?

 • Veilige opslag van camerabeelden in de cloud
 • Direct toegang tot de live beelden en opnamen van de camera’s via computer, smartphone en tablet
 • De gebruiker ontvangt relevante push notificaties en emailberichten zodra beweging, geluid of warmte wordt gedetecteerd (camera moet dit ondersteunen)
 • CLVR: video analyse in de cloud. Met CLVR behoren irrelevante notificaties tot het verleden
 • Schaalbaar van 1 tot 500 camera’s binnen 1 abonnement
 • Gratis applicaties voor PC, MAC , iOS en Android apparaten
 • U kunt beelden terugkijken, exporteren en downloaden naar .mov, .avi of .mp4-formaat met één druk op de knop via de Panasonic Cameramanager applicaties.

Fibernow levert unieke inpandige netwerkoplossingen / bekabeling.

Polymeer Optical Fiber (POF) is een innovatieve en gebruiksvriendelijke toepassing. Interne bekabeling met hoge doorvoersnelheden. Eenvoudig aan te leggen en te monteren. De kabel wordt aangelegd via de 220 pvc buizen. Op de wandcontactdozen worden de kabels afgewerkt. Naast UTP beschikt de wand outlet over een WiFi Access Point. 

Waarom kiezen voor POF van FiberNow?

Hierom kies je voor POF

Een razendsnelle hoogwaardige managed point-to-point verbinding tussen twee locaties zonder vergunning of extra kosten en direct inzetbaar, waar u maar wilt. AirFiber haalt snelheden tot 1,4Gbps tot op 5 kilometer afstand.

Elk onderdeel van de AirFiber radio is met zorg ontworpen om het bereik, de snelheid en de prestaties optimaal te houden, ook in omgevingen met kans op verstoring door andere draadloze apparatuur.

Een razendsnelle hoogwaardige managed point-to-point verbinding tussen twee locaties. Het all-in-one design met access point én richtantenne is een uitstekende oplossing voor het opzetten van een poit-to-point verbinding met een zichtlocatie.

De straalverbinding haalt snelheden tot 450Mbps. De antenne zendt een gerichter signaal uit en is daardoor nog beter in staat om storende omgevingssignalen weg te filteren.

Er lijkt geen einde te komen aan de groei van uw gegevensopslag. Uw bedrijfsgegevens zijn onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van de onderneming. Traditionele back-up methodes voldoen niet langer voor uw bedrijfsgevoelige data. Ze hebben een limietbeperking, zijn onvoldoende betrouwbaar en kosten teveel tijd. Maak kennis met Fibernow Online Back-up.

Waarom Fibernow Online Back-up?

 • Geen investeringen in dure hardware en tapes.
 • Volledig automatisch.
 • Geen bestanden kwijtraken.
 • Bestanden snel en makkelijk terughalen bij diefstal, crashes en beschadiging.
 • Veilige back-up van uw bestanden in ISO gecertificeerde Nederlandse datacenters.
 • Bestanden worden encrypted
 • Snelle en efficiënte back-up procedure met slimme verwerking en compressietechnologie.
 • Bestanden worden 28 dagen bewaard.
 • Voor besturingssystemen Back-up voor servers, PC’s, laptops en tablets.
 • Microsoft, Apple en Linux.
 • a. SQL, Oracle, Exchange, Sharepoint, HyperV, VMWare.

FiberNow levert diverse diensten zoals online back-up, online werkplek en server, Office365, ViCo (videoconferencing/ beeldbellen), domotica (toegangscontrole, poortbediening, deurbel met beeld, etc.). 

Is uw bedrijfskritische data veilig? FiberNow helpt u met een veilige omgeving. Of het nu gaat om het veiligstellen/back-up maken van data, werkplek- en internetsecurity of het up-to-date houden van werkplekken. Wij regelen het. Daarnaast staan we voor u klaar om uw serveromgeving optimaal te laten functioneren, uw netwerkomgeving aan te passen, apparatuur te vervangen/vernieuwen, telefonieaanpassingen door te voeren of mobiele telefonie abonnementen tegen het licht houden. 

Waarom kiest u voor een samenwerking met FiberNow?

Fibernow is gespecialiseerd in kostenbeheer op het gebied van verbindingen en communicatie. Na een analyse van uw huidige contracten en facturen geeft Fibernow u een passend advies, geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Fibernow helpt u verder en informeert u over de laatste ontwikkelingen.

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

18-07 Lopik
00:00 tot 06:00
Onderhoudswerkzaamheden

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden