Support nodig?

085 486 76 88

Check voor storingen!

Collectief Glasvezel Zinkstraat / Elementendreef Almere

meer mogelijkheden & voordeliger

Razendsnel internet!

  • Voor ieder bedrijf een passende oplossing
  • Snel & Stabiel
  • Voordelig
  • Flexibel
  • Duurzaam

Na inschrijving ontvangt u een overeenkomst met alle details voor ondertekening van de opdracht.

Uw mogelijkheden bij de kantoorvilla's op de Zinkstraat in Almere

Niets hoeft, alles kan. U kiest zelf uw pakket en past dit aan wanneer u dit wenst. Lekker flexibel en zonder al te veel gedoe. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De eenmalige glasvezel aanleg- en aansluitkosten bedragen € 650,-.  De glasvezelaansluiting wordt in uw meterkast afgewerkt, getest en voorbereid voor activering.

*Optioneel. U kunt uiteraard ook gebruik maken van eigen apparatuur. Het voordeel bij FiberNow apparatuur is dat wij op afstand direct mee kunnen kijken en ondersteuning kunnen bieden. Alles is optimaal op elkaar afgestemd.

Standaard wordt bij activering een glasvezelswitch met 5 poorten geleverd. Op iedere poort kan een aparte internetverbinding afgeleverd worden. Zo kunt u meerdere verbindingen naast elkaar actief hebben en processen geheel van elkaar scheiden. Bijvoorbeeld voor het geheel afscheiden van VoIP/telefonie verkeer, of het geheel afscheiden van een belangrijke cloud-applicatie buiten het reguliere internetverkeer om of bijvoorbeeld als u met 2 ondernemers 1 pand betrekt en toch een geheel eigen veilige internet omgeving wenst.

Als u meer informatie wenst over meerdere verbindingen, horen wij het graag.

Overeenkomst met alle details

Uiteraard kunt u al direct een overeenkomst invullen en ondertekenen. Hieronder treft u de linkjes aan met het door u gewenste abonnement.

Status collectief glasvezelnetwerk Zinkstraat 1 Almere

LH Glasvezeltechniek is volop bezig met de uitvoering van de aanleg van het collectieve glasvezelnetwerk bij de kantoorvilla’s aan de Elementendreef. LH Glasvezeltechniek is onze partner/aannemer voor het realiseren van het glasvezelnetwerk. 

Schouwen van de panden.  Alle units zijn al geschouwd. Dit houdt in dat een medewerker van LH op de hoogte is hoe de glasvezel uw meterkast ingevoerd en afgewerkt kan worden. 

Graafwerkzaamheden. Voor het glasvezelnetwerk wordt een geul voor uw gevel langs gegraven, voordat het straatwerk gerealiseerd wordt. De glasvezelbuisjes worden via de aanwezige geveldoorvoerbuizen de meterkast binnen gevoerd. U hoeft daar niet bij aanwezig te zijn.

Montage in uw pand. LH maakt een afspraak met u voor het monteren van de glasvezelkabel. Het is belangrijk dat u dan toegang tot het pand geeft, zodat de aansluiting afgewerkt, getest en technisch opgeleverd kan worden. Daarna is het mogelijk om internet te activeren en leveren. 

Voor vragen of een afspraak is LH Glasvezeltechniek te bereiken via:

024-6756966 of via  info@lhglasvezeltechniek.nl

085 486 76 86
info@fibernow.nl

Maerlandtweg 2, 2921 LC, Krimpen aan den IJssel

Meldingen

Actueel - Sonja

Storingen

Geen storingen op ons netwerk.

Onderhoud - Sonja

Onderhoudsmomenten

Geen onderhoud gepland.

FiberNow 2021, alle rechten voorbehouden

Doe de postcode check

Vul hieronder uw postcode in en bekijk direct of onze diensten bij u leverbaar zijn.